Werkplaats

De werkplaats is het hart van Bike Ok

In de werkplaats wordt vakkundig gewerkt tegen betaalbare vaste tarieven door mensen die affiniteit hebben met fietsen. Met hun vakkennis en opleiding, is de fiets verzekerd van goede zorg. Al sinds 1981 staat service en kwaliteit bij eigenaar Sjaak Blom hoog in het vaandel.

Niemand wil voor een verrassing komen te staan, Bike Ok geeft graag een prijsopgave en repareert dan na overleg en akkoord.
Wij monteren uitsluitend onderdelen en accessoires welke bij Bike Ok zijn gekocht.

Onze werkplaats is van dinsdag t/m vrijdag geopend, op zaterdag zijn de medewerkers gepland voor verkoop en aflevering van fietsen.

Vaste tarieven

Door de vaste tarieven zijn er geen onduidelijkheden over de prijs bij Bike Ok.
Enkele voorbeelden zijn:

 • Band repareren: € 15,-
 • Band  voor vervangen €15,-
 • Band achter vervangen € 17,50
 • Band E-bike vervangen € 25.00
 • Onderhoudsbeurt:
  • Stadsfiets: € 65,-
  • E-Bike: € 70,-
  • Sportfiets: € 75,-
  • Race of ATB-fiets: € 100,-

Groen onderhoud

 

WerkplaatsMet behulp van Rozone Smartwasher zorgen wij voor verantwoord reinigen van uw fiets (onderdelen). De unieke revolutionaire onderdelenreiniger die zichzelf recycleert op basis van Micro-organismen.

De traditionele onderdelenreinigers maken gebruik van agressieve, vluchtige solventgedragen reinigingsvloeistoffen om olie en vet van onderdelen te verwijderen.

De Rozone Smartwasher zorgt voor een efficiënte reiniging, zuivere reinigingsvloeistof en produceert geen afvalvloeistof.

Werkplaats afspraak

Maak nu direct een afspraak bij onze werkplaats via de email op werkplaats@bikeok.nl

Team

Sjaak Blom
Eigenaar

Sjaak is vanaf 1974 werkzaam in de branche, en heeft sinds 1981 eigen winkels gehad. Na verkoop van de winkels in 1998 is hij voornamelijk druk geweest met andere winkels begeleiden. Uiteindelijk kruipt het bloed waar het niet gaan kan en is hij met veel plezier terug met een eigen winkel in het centrum van Mijdrecht.

Sander Baas
Monteur / Winkelmedewerker

Sander is van jongs af aan al op de racefiets te vinden, en wat is er nou mooier om van je Hobby je werk te kunnen maken. Naast het repareren van de fietsen helpt hij ook met plezier de klanten die in de winkel komen voor informatie.

Sylvia Blom
Mede eigenaar

Al van af de oprichting van de Bike Ok zorgt Sylvia voor het reilen en zeilen achter de schermen.
Uiteraard is zij jouw aanspreekpunt voor de winkelverkoop en planning van de werkplaats.