Fietsplan

Fietsplan

Bedrijfsfiets kan nog steeds aangeschaft worden!

Uiteraard met 19 cent km-vergoeding én een renteloze lening

Dat is goed nieuws voor de harde werkers van Nederland. Het oude fietsplan is dan sinds 1 januari 2015 van de baan, maar werkgevers hebben nog steeds allerlei mogelijkheden om fietsen naar het werk financieel aantrekkelijk te maken. Jouw baas mag een kilometervergoeding geven van maximaal 19 cent per kilometer, belastingvrij! En hij mag ook een renteloze lening geven voor de aanschaf van een (elektrische) fiets. Het fraaie is dat deze lening terugbetaald kan worden met de kilometervergoeding.

Zo ben je met een (elektrische) fiets niet alleen elke dag in een oogwenk fit op kantoor, maar heb je de kosten met een paar jaar reeds terugverdiend!

Steuntje in de rug

Van heinde en verre nemen steeds meer mensen de (elektrische) fiets naar hun werk. Dat is niet alleen goedkoper, maar je verlost jezelf ook van nodeloos fileleed en hebt bovendien geen vertraging. Je kunt gaan en staan, waar en wanneer je wilt, je fiets staat altijd voor je klaar.

De elektrische fiets is een duurzaam vervoersmiddel en geeft je net dat extra duwtje in de rug bij lange afstanden, tegenwind en de heuvel op. Ideaal voor woon-werkverkeer; je komt altijd snel en fris op je bestemming aan.