Fietsen

Fietsen

Bike Ok Sjaak Blom sterke merken fietsen.

Door de groeiende vraag naar het leveren van fietsen heeft Bike Ok een assortiment fietsen samengesteld.
Met het dealerschap van LAPIERRE, VICTORIA, CONWAY, GIANT, RALEIGH, CORTINA, BSP, LOEKIE, ALPINA en NOXON bikes is er genoeg te kiezen.

Verschillende modellen staan in de showroom klaar voor een proefrit.

Alle fietsen worden volledig afgemonteerd en op de juiste zitpositie afgesteld door onze professionele monteurs.

 

Lapierre Bikes

Al meer dan 60 jaar combineert LAPIERRE technologische innovatie, met aandacht voor detail.
Onze ervaring is de belangrijkste race, om de mooiste en meest efficiënte fietsen aan te bieden aan liefhebbers. Ongeacht uw gebruik; weg- of MTB-wedstrijd, vrije tijd, sport of fitness, u vindt de fiets van uw dromen in de LAPIERRE-collectie, of het nu een mountainbike, een racefiets, een stadssport of een crossfiets is. Al onze fietsen zijn gemaakt in Frankrijk, volgens de beste regels van dit domein.
Het merk LAPIERRE is al de leider in high-end MTB op de Franse markt en verovert de rest van de wereld.
Optimaliseren van het gewicht van onze fietsen is nog steeds een belangrijk doel voor ons. Ondanks dat  onze fietsen tot de lichtste op de markt behoren, weigeren we nutteloze risico’s te nemen die de betrouwbaarheid van onze fietsen in gevaar kunnen brengen.

Getest door professionele rijders, de kwaliteit van onze fietsen wordt elke dag bevestigd door de FDJ.fr, de Team Lapierre Gravity Republic of Nicolas Vouilloz zelf.
Bij LAPIERRE zijn kwaliteitscontroles en de betrokkenheid van elke medewerker essentieel. Alle LAPIERRE-fietsen worden in Frankrijk geassembleerd door bouwers, die een Bike Pass ondertekenen welke bij elke fiets wordt meegeleverd, dit maakt het mogelijk om de kwaliteit te controleren in elke fase van het assemblageproces.  Meer informatie: LAPIERRE BIKES

 

Victoria E-Bike

victoria e-bikesWie graag fietst, houdt van E-Bikes!
Op een VICTORIA E-Bike rijdt u net zo makkelijk als op elke andere VICTORIA. Het verschil is echter dat het trappen wordt ondersteund. Een compacte, bijna stille elektromotor geeft extra ‘Energie-Plus’: dit systeem ondersteunt precies wanneer ú het nodig heeft. E-Bikes van VICTORIA zijn heel eenvoudig te rijden. Na een paar minuten zal uw rijstijl zich intuïtief aan de nieuwe techniek aanpassen- vanaf dit moment wil je nooit meer anders!

Victoria Fietsen

Victoria fietsenWelkom bij 130 jaar fietsplezier. Al sinds 1886 bestaat er mobiliteit onder onze merknaam VICTORIA. Wij behoren daarmee tot de meest ervaren en bekendste fietsproducenten. Zo overtuigen we al vele generaties lang van de goede kwaliteit en de bewezen betrouwbaarheid van onze fietsen. Dit gegeven en de lange traditie zijn voor ons de drijfveer voor het continu doorontwikkelen van onze producten.

Meer informatie: Victoria fietsen

 

Raleigh E- Bikes

FIETSEN MET TRADITIE EN STIJLVOLlE DESIGN

RaleighDe geschiedenis van Raleigh –  opgericht in 1887 in Nottingham  – is bijna net zo lang en fantasierijk als de geschiedenis van de fiets zelf. Raleigh is een van de oudste en meest gebruikte fietsmerken ter wereld. Over de hele wereld reizen mensen op een Raleigh-fiets. Opvallend zijn de diverse segmenten en modellen. In 1999  verhuisde de productie naar wat nu de Domizil is, de Neder-Saksische stad Cloppenburg. Tegenwoordig maakt Raleigh Duitsland deel uit van Raleigh Univega GmbH

Meer informatie: Raleigh bike

 

Conway E-Bike en bikes

conway

eMTB
Deze innovatieve fietsen verleggen de grenzen van prestatielimieten: met nog hogere snelheden, langere ritten en zelfs nog steilere hellingen, zijn de eMTB’s onmisbaar geworden. Of het nu hardtail of volledige ophanging is, wij bieden een compleet assortiment met de Bosch of Shimano aandrijfunit.
27,5, 29″ of downhill wij maken jouw fiets voor topprestatie’s.
Uiteraard maken wij ook verschillende Urban trekking modellen met en zonder motor.
Benieuwd  geworden?

Meer informatie: Conway E-Bike

 

Giant Bikes

FietsenOok kun je informatie vinden over de verschillen tussen aluminium en carbon frames of verschillende veersystemen bij de mountainbikes.
Voor Liv/giant, de damesfietsen van Giant is ook ruimte gereserveerd. Deze fietsen verschillen op een aantal essentiële punten zoals de zithouding, de componenten en styling.

Meer informatie: giant-bicycles.com

 

 

 BSP Urban bikes

BSP

Bij de omschrijving van elke BSP fiets zijn meerdere bewoordingen altijd van toepassing: stijlvol, kwaliteit, Urban design en origineel. Maar bovenal uniek!
Al sinds de oprichting in 1986 is alles bij BSP maar op één ding gericht: Het voor u ontwerpen en bouwen van een degelijke, mooi gestylde kwaliteitsfiets. Of u nu op zoek bent naar een trendy stadsfiets, stoere transporter of hippe lifestyle fiets, er is altijd een BSP fiets welke perfect bij u past.
Met een BSP weet u zich verzekerd van een unieke, stijlvolle en eigenwijs ontworpen fiets.

Meer informatie:  bsp-fietsen.nl

 

Cortina Fietsen

 

ONTDEK CORTINA

U4 RawEr zijn van die dingen in het leven, die zó snel wennen dat je je bijna niet kunt voorstellen dat het er nog niet zo lang geleden helemaal niet was. Maar toen wij een aantal jaar geleden om ons heen keken, zagen we vooral veel dezelfde type fietsen; sobere kleuren, vergelijkbare modellen met veel opsmuk. Weinig om je echt mee te onderscheiden en zeker geen fietsen waar je je als modebewuste man of vrouw graag mee vertoonde. Tijd voor verandering vonden wij. Want laten we eerlijk zijn; als je jong bent, dan zoek je een fiets waarmee je er bij hoort en toch opvalt. Net als je kleding, je smartphone en andere accessoires.

Meer informatie: cortinafietsen

 

 

Alpina Kinderfietsen

alpina

Een kind fietst heel wat af: naar school, naar de sportclub en naar vriendjes. Een kinderfiets moet daarom van goede kwaliteit zijn. Maar hoe klein je ook bent, de look en feel van de fiets zijn minstens zo belangrijk! Alpina maakt daarom jongensfietsen en meisjesfietsen die gezien mogen worden. Van stoere fietsen met een voordrager tot snelle fietsen voor avonturiers en steps om de eerste meters mee te maken voor de allerkleinsten. In de collectie van Alpina vind je kinderfietsen voor de basisschooljeugd in de framematen 12, 16, 18, 20, 22, 24 en 26 inch.

Meer informatie: alpinafietsen.nl/

 

NOXON Jeugdfietsen

noxon

Het trendy jeugd-bike programma van Noxon is betaalbaar en uitmuntend van kwaliteit. Dit Duitse product wordt geleverd in  diverse wiel en frame maten.
Voor de allerkleinste vanaf 12.5 inch tot de grootste wielmaat 26 inch.

Meer informatie: Noxon Fietsen