Fietsen

Bike Ok Sjaak Blom sterke merken fietsen.

Door de groeiende vraag naar het leveren van fietsen heeft Bike Ok een assortiment fietsen samengesteld.
Met het dealerschap van ALDO, GIANT, LIVE, CORTINA, BSP, RALEIGH en ALPINA bikes is er genoeg te kiezen.

Verschillende modellen staan in de showroom klaar voor een proefrit.

Alle fietsen worden volledig afgemonteerd en op de juiste zitpositie afgesteld door onze professionele monteurs.

 

 

Aldo fietsen

Aldo fietsen worden met zorg gemaakt in ons eigen land! Wij maken ze met met de kwaliteitsonderdelen tegen een “eerlijke” prijs. Vandaar dat de fietsen niet met korting kunnen worden aangeboden.

Met een Aldo fiets beleeft u jarenlang fietsplezier! Wilt u meer informatie over de fietsen in onze catalogus? neem dan gerust contact met ons op.

Meer informatie: https://www.aldofietsen.nl/

Giant Bikes

FietsenOok kun je informatie vinden over de verschillen tussen aluminium en carbon frames of verschillende veersystemen bij de mountainbikes.
Voor Liv/giant, de damesfietsen van Giant is ook ruimte gereserveerd. Deze fietsen verschillen op een aantal essentiële punten zoals de zithouding, de componenten en styling.

Meer informatie: giant-bicycles.com

 

 

 

 

LIV Bikes

Liv biedt alles wat de fietsende vrouw zoekt.

Wat heb je als fietsende vrouw nodig om optimaal te genieten van je fietspassie? Dat is de vraag die we steeds stellen als we bij Liv fietsen en bijpassende accessoires maken. Voor Liv tellen de drie F’s: FitForm en Function. Oftewel: de fietsen en toebehoren moeten passen bij het lichaam van een vrouw, functioneel zijn en bovenal eruit springen qua looks.

Alles begint met wetenschappelijk onderzoek. Daarbij kijken we onder andere naar damesspecifieke verhoudingen en krachtverdeling. Met behulp van deze gegevens ontwerpen we de frames. Zo krijgt elk type fiets in de Liv-collectie een eigen geometrie en snijden we de onderdelen en toebehoren toe op het vrouwelijk lichaam. Denk aan een aangepast zadel, een smaller stuur en remhendels die dichterbij zijn geplaatst. Niet in de laatste plaats is design belangrijk. We selecteren na onderzoek enkel de kleuren en patronen die de fietsende vrouw bewegen.

En wat als je eenmaal als een blok bent gevallen voor die ene fiets of kledingset? Ook dan blijven we betrokken. Liv deelt alles wat er speelt op het gebied van bijvoorbeeld rijvaardigheid, fietsonderhoud, sportvoeding en reizen. Zo haal je het maximale uit je fietshobby. Daarmee is Liv meer dan zomaar een merk. Veel meer zelfs. Meer informatie: Live Bikes

Cortina Fietsen

U4 RawEr zijn van die dingen in het leven, die zó snel wennen dat je je bijna niet kunt voorstellen dat het er nog niet zo lang geleden helemaal niet was. Maar toen wij een aantal jaar geleden om ons heen keken, zagen we vooral veel dezelfde type fietsen; sobere kleuren, vergelijkbare modellen met veel opsmuk. Weinig om je echt mee te onderscheiden en zeker geen fietsen waar je je als modebewuste man of vrouw graag mee

vertoonde. Tijd voor verandering vonden wij. Want laten we eerlijk zijn; als je jong bent, dan zoek je een fiets waarmee je er bij hoort en toch opvalt. Net als je kleding, je smartphone en andere accessoires.
Meer informatie: cortinafietsen

 

BSP Urban bikes

BSP

Bij de omschrijving van elke BSP fiets zijn meerdere bewoordingen altijd van toepassing: stijlvol, kwaliteit, Urban design en origineel. Maar bovenal uniek!
Al sinds de oprichting in 1986 is alles bij BSP maar op één ding gericht: Het voor u ontwerpen en bouwen van een degelijke, mooi gestylde kwaliteitsfiets. Of u nu op zoek bent naar een trendy stadsfiets, stoere transporter of hippe lifestyle fiets, er is altijd een BSP fiets welke perfect bij u past.
Met een BSP weet u zich verzekerd van een unieke, stijlvolle en eigenwijs ontworpen fiets.

Meer informatie:  bsp-fietsen.nl

Raleigh E- Bikes

FIETSEN MET TRADITIE EN STIJLVOLlE DESIGN

RaleighDe geschiedenis van Raleigh –  opgericht in 1887 in Nottingham  – is bijna net zo lang en fantasierijk als de geschiedenis van de fiets zelf. Raleigh is een van de oudste en meest gebruikte fietsmerken ter wereld. Over de hele wereld reizen mensen op een Raleigh-fiets. Opvallend zijn de diverse segmenten en modellen. In 1999  verhuisde de productie naar wat nu de Domizil is, de Neder-Saksische stad Cloppenburg. Tegenwoordig maakt Raleigh Duitsland deel uit van Raleigh Univega GmbH

Meer informatie: Raleigh bike

 

Alpina Kinderfietsen

alpina

Een kind fietst heel wat af: naar school, naar de sportclub en naar vriendjes. Een kinderfiets moet daarom van goede kwaliteit zijn. Maar hoe klein je ook bent, de look en feel van de fiets zijn minstens zo belangrijk! Alpina maakt daarom jongensfietsen en meisjesfietsen die gezien mogen worden. Van stoere fietsen met een voordrager tot snelle fietsen voor avonturiers en steps om de eerste meters mee te maken voor de allerkleinsten. In de collectie van Alpina vind je kinderfietsen voor de basisschooljeugd in de framematen 12, 16, 18, 20, 22, 24 en 26 inch.

Meer informatie: alpinafietsen.nl/