Fietsen

Bike Ok, sterk in merk fietsen.

Door de groeiende vraag naar het leveren van fietsen heeft Bike Ok een assortiment fietsen samengesteld.
Met het dealerschap van  HUYSER, ALDO, GIANT, LIV, BSP, ALPINA  en BFK is er genoeg te kiezen.

Verschillende modellen staan in de showroom klaar voor een proefrit.

Alle fietsen worden volledig afgemonteerd en op de juiste zitpositie afgesteld door onze professionele monteurs.

 

Huyser E-bikes

Huyser heeft een ruim assortiment aan e-bikes. Zo is er altijd een fiets die bij je past. Boodschappen meenemen op de fiets doe je met de eigen design Huyser fietstassen die gestyled zijn op de kleurstelling van verschillende modellen uit de hele collectie. Met een duwtje in de rug kom je overal met een lach aan. De Huyser collectie biedt voor ieder wat wils. Van een betrouwbare alleskunner tot een sportieve zakelijke fiets voor woonwerk-verkeer. Huyser heeft het!

Meer informatie: huyser fietsen

 

Aldo fietsen

Aldo fietsen worden met zorg gemaakt in ons eigen land! Wij maken ze met met de kwaliteitsonderdelen tegen een “eerlijke” prijs. 

Met een Aldo fiets beleeft u jarenlang fietsplezier! Wilt u meer informatie over de fietsen in onze catalogus? neem dan gerust contact met ons op.

Meer informatie: aldo fietsen

 

Giant Bikes

WELCOME TO THE ULTIMATE CYCLING EXPERIENCE.

Giant werd 40 jaar geleden opgericht met een missie om betere bikes te bouwen. Toen stelden we ons een wereld voor waarin fietsen plezieriger zou zijn voor iedereen, over de hele wereld. We wilden fietsen als lifestyle aantrekkelijker maken voor meer mensen en we zagen een heldere manier om dat doel te bereiken: betere bikes, betere uitrusting, betere technologie. We zijn een heel eind gekomen sinds die tijd. Vandaag de dag winnen Giant bikes wereldkampioenschappen. Ze winnen ook designprijzen. Maar het meest belangrijke is dat onze bikes de harten van mensen veroveren, die ervoor gekozen hebben om fietsen een onderdeel van hun leven te maken. We ondersteunen die keuze. We denken dat de wereld er beter door wordt. Giant biedt je een vertrouwde basis op elke weg, elk pad of elke trail die voor je ligt. We zijn er trots op om een deel te zijn van jouw fietsavonturen.  RIDE LIFE. RIDE GIANT.

Meer informatie: giant-bicycles

 

LIV Bikes

Liv biedt alles wat de fietsende vrouw zoekt.

Wat heb je als fietsende vrouw nodig om optimaal te genieten van je fietspassie? Dat is de vraag die we steeds stellen als we bij Liv fietsen en bijpassende accessoires maken. Voor Liv tellen de drie F’s: FitForm en Function. Oftewel: de fietsen en toebehoren moeten passen bij het lichaam van een vrouw, functioneel zijn en bovenal eruit springen qua looks.
Alles begint met wetenschappelijk onderzoek. Daarbij kijken we onder andere naar damesspecifieke verhoudingen en krachtverdeling. Met behulp van deze gegevens ontwerpen we de frames. Zo krijgt elk type fiets in de Liv-collectie een eigen geometrie en snijden we de onderdelen en toebehoren toe op het vrouwelijk lichaam. Denk aan een aangepast zadel, een smaller stuur en remhendels die dichterbij zijn geplaatst. Niet in de laatste plaats is design belangrijk. We selecteren na onderzoek enkel de kleuren en patronen die de fietsende vrouw bewegen.En wat als je eenmaal als een blok bent gevallen voor die ene fiets of kledingset? Ook dan blijven we betrokken. Liv deelt alles wat er speelt op het gebied van bijvoorbeeld rijvaardigheid, fietsonderhoud, sportvoeding en reizen. Zo haal je het maximale uit je fietshobby. Daarmee is Liv meer dan zomaar een merk. Veel meer zelfs.
Meer informatie: Liv Bikes

BSP Urban en E- Bikes

Bij de omschrijving van elke BSP fiets zijn meerdere bewoordingen altijd van toepassing: stijlvol, kwaliteit, Urban design en origineel. Maar bovenal uniek!
Al sinds de oprichting in 1986 is alles bij BSP maar op één ding gericht: Het voor u ontwerpen en bouwen van een degelijke, mooi gestylde kwaliteitsfiets. Of u nu op zoek bent naar een trendy stadsfiets, stoere transporter of hippe lifestyle fiets, er is altijd een BSP fiets welke perfect bij u past.
Met een BSP weet u zich verzekerd van een unieke, stijlvolle en eigenwijs ontworpen fiets.

Meer informatie:  bsp-fietsen

 

Bike XS

de leukste kinderfietsen en accessoires
Jongens fietsen, Meisjes fietsen, Vouwfietsen, Driewielers, loopfietsen, Steppen en Aanhangers.
O.a. Bike Fun Kids, Tornado Bmx en Freestyle, Volare en Dahon

Meer informatie: bike-xs

 

Alpina Kinderfietsen

Een kind fietst heel wat af: naar school, naar de sportclub en naar vriendjes. Een kinderfiets moet daarom van goede kwaliteit zijn. Maar hoe klein je ook bent, de look en feel van de fiets zijn minstens zo belangrijk! Alpina maakt daarom jongensfietsen en meisjesfietsen die gezien mogen worden. Van stoere fietsen met een voordrager tot snelle fietsen voor avonturiers en steps om de eerste meters mee te maken voor de allerkleinsten. In de collectie van Alpina vind je kinderfietsen voor de basisschooljeugd in 12, 16, 18, 20, 22, 24 en 26 inch.

Meer informatie: alpinafietsen.nl/