Fietsen

Bike Ok, sterk in merk fietsen.

Door de groeiende vraag naar het leveren van fietsen heeft Bike Ok een assortiment fietsen samengesteld.
Met het dealerschap van  VAN DIJCK, KEOLA, MUON, ALDO, BSP, ALPINA, BIKE FUN KIDS, en ALDO KIDS is er genoeg te kiezen.

Verschillende modellen staan in de showroom klaar voor een proefrit.

Alle fietsen worden volledig afgemonteerd en op de juiste zitpositie afgesteld door onze professionele monteurs.

 

Van Dijck E-bike, An Elegant Ride

VanDijck staat voor kwalitatief hoogwaardige elektrische fietsen. Binnen ons assortiment vindt u altijd een e-bike die bij u past. Of het nu is voor heerlijk toeren in de natuur, een elektrische fiets voor woon-werkverkeer of een elektrische fiets met midden-motor, er is keuze genoeg. Een elektrische fiets van VanDijck bevestigt uw keuze voor kwaliteit en design. Onze elektrische fietsen worden geproduceerd in een moderne fabrieksfaciliteit in Roosendaal. Samen met onze ervaren ingenieurs en betrouwbare partners zijn wij continu op zoek naar de fijnste rijervaring voor onze klant. We willen u graag laten ervaren wat e biken echt is: bewegen, mobiliteit en genieten. Dit doen we door elektrische fietsen aan te bieden die bij u passen.

Meer informatie: Van Dijck Bikes

 

Aldo fietsen

Aldo fietsen worden met zorg gemaakt in ons eigen land! Wij maken ze met met de kwaliteitsonderdelen tegen een “eerlijke” prijs. 

Met een Aldo fiets beleeft u jarenlang fietsplezier! Wilt u meer informatie over de fietsen in onze catalogus? neem dan gerust contact met ons op.

Meer informatie: Aldo fietsen

 

Keola – Enjoy the ride!

De elektrische fietsen van Keola brengen je de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt. Onze e-bikes zijn gemaakt voor de levensgenieters. Voor degenen die ieder moment van de dag volledig mee willen maken. Dit is dan ook precies waar we rekening mee houden bij het ontwerpen van onze e-bikes. Met ieder design dat we toepassen zorgen we ervoor dat het belangrijkste nooit uit het oog verloren gaat; de vrijheid en het genot van heerlijk elektrisch fietsen.

Met de vloeiende en lichte vormgeving van onze Keola e-bikes onderscheiden we ons van andere merken. Samen met onze ontwerpers zorgen we voor duurzame elektrische fietsen met een lange levensduur. Een eerlijke fiets voor een eerlijke prijs.

Keola heeft als doel om het leven een positieve wending te geven. Onze elektrische fietsen bezitten een optimistisch karakter en geven jou de kwaliteit en energie waar je altijd al naar op zoek bent. Bekijk onze collectie e-bikes en ervaar het zelf!

Meer informatie: Keola bikes

Muon E-bikes

Muon e-bikes

Een e-bike merk met een zeer sportief DNA. En we staan aan de start met e-bikes die verder gaan en voorzien van sportieve designs. Snelheid gecombineerd met comfort, Muon is een ervaring op zich. Muon zit in je hart. Sluit je aan.

Muon – Beyond Passion.

Meer informatie: Muon-ebikes

BSP Urban en E- Bikes

Bij de omschrijving van elke BSP fiets zijn meerdere bewoordingen altijd van toepassing: stijlvol, kwaliteit, Urban design en origineel. Maar bovenal uniek!
Al sinds de oprichting in 1986 is alles bij BSP maar op één ding gericht: Het voor u ontwerpen en bouwen van een degelijke, mooi gestylde kwaliteitsfiets. Of u nu op zoek bent naar een trendy stadsfiets, stoere transporter of hippe lifestyle fiets, er is altijd een BSP fiets welke perfect bij u past.
Met een BSP weet u zich verzekerd van een unieke, stijlvolle en eigenwijs ontworpen fiets.

Meer informatie:  bsp-fietsen

 

Bike XS

de leukste kinderfietsen en accessoires
Jongens fietsen, Meisjes fietsen, Vouwfietsen, Driewielers, loopfietsen, Steppen en Aanhangers.
O.a. Bike Fun Kids, Tornado Bmx en Freestyle, Volare en Dahon

Meer informatie: bike-xs