Accessoires en onderdelen

Accessoires en onderdelen

Bike Ok Sjaak Blom, volop keus in onderdelen en accessoires.
In onze winkel vind je een uitstekend assortiment accessoires & onderdelen.
Door gericht inkopen kunnen wij je van alle voorkomende onderdelen voorzien.
Uiteraard zoals je van Bike Ok mag verwachten tegen vaste lage prijzen, het voordeel is al snel minimaal 10% met andere aanbieders.

Onze slogan is niet voor niets “Maakt fietsen betaalbaar!”

TOPEAK
Accessoires en onderdelenOf je de fiets nu gebruikt voor het woon- en werkverkeer, sportieve activiteiten of enkel voor recreatieve fietstochtjes, u vind altijd wel een product van het kwaliteitsmerk Topeak. Het assortiment bestaat uit o.a. fietstassen met de unieke Topeak bevestiging systemen, fietsverlichting met LED technologie, en voor het plegen van onderhoud gebruik je de ergonomisch fietsgereedschappen voor intensief langdurig gebruik.
Pech onderweg? De krachtige fietspompen van Topeak zijn verkrijgbaar in verschillende maten.
iPhone liefhebbers opgelet! Topeak heeft prachtige accessoires uit de Panobike serie voor uw iPhone.
Voor meer info: Topeak

 

 

 

Accessoires en onderdelenVoor meer info: Shimano Bikegear

 

New Looxs tassen

 

Accessoires en onderdelenOnder het internationale label ‘New Looxs’ brengen wij een brede collectie tassen voor de fiets, die het beste van twee werelden combineren. Technisch perfect design, oog voor details en tegelijk modieus om te zien. Tassen waarin je je persoonlijke spullen eenvoudig op de fiets meeneemt en in stijl geniet van alle ritjes die je fiets te bieden heeft; functioneel, recreatief en naar het werk.
We reizen de wereld over voor de mooiste stoffen en werken alleen samen met partners die de tassen kunnen maken alsof we ze zelf hebben gemaakt. Want alleen dan zijn zij het predicaat “Burgers Lederwaren” waard.
Voor meer info: Newlooxs