Accessoires en onderdelen

Accessoires en onderdelen

Bike Ok Sjaak Blom, volop keus in onderdelen en accessoires.
In onze winkel vind je een uitstekend assortiment accessoires & onderdelen.
Door gericht inkopen kunnen wij je van alle voorkomende onderdelen voorzien.
Uiteraard zoals je van Bike Ok mag verwachten tegen vaste lage prijzen

Onze slogan is niet voor niets “Maakt fietsen betaalbaar!”

 

TOPEAK

Accessoires en onderdelen

Of je de fiets nu gebruikt voor het woon- en werkverkeer, sportieve activiteiten of enkel voor recreatieve fietstochtjes, u vind altijd wel een product van het kwaliteitsmerk Topeak. Het assortiment bestaat uit o.a. fietstassen met de unieke Topeak bevestiging systemen, fietsverlichting met LED technologie, en voor het plegen van onderhoud gebruik je de ergonomisch fietsgereedschappen voor intensief langdurig gebruik.
Pech onderweg? De krachtige fietspompen van Topeak zijn verkrijgbaar in verschillende maten. iPhone liefhebbers opgelet! Topeak heeft prachtige accessoires uit de Panobike serie voor uw iPhone.

Voor meer info: Topeak

 

ABUS HELMEN 

Scraper 3.0 ACE ultra blue

Fietshelmen Veiligheid op de weg

Het dragen van een fietshelm verlaagt op drastische wijze het risico op hoofdletsel tijdens en na een ongeluk met uw fiets. De huidige ABUS-helmen onderscheiden zich met name door de hoge kwaliteit van de gebruikte materialen, de moderne productieprocessen en het professionele design.De huidige ABUS-helmen onderscheiden zich met name door de hoge kwaliteit van de gebruikte materialen, de moderne productieprocessen en het professionele design. Van helmen voor baby’s en kinderen, een cityhelm voor een boodschap of de dagelijkse rit naar kantoor tot high-end sporthelmen. ABUS biedt innovatieve fietshelmen die uw hoofd uitstekend ventileren, over een prima draagcomfort beschikken en aan de vorm van uw hoofd aan te passen zijn.

 

New Looxs tassen

Accessoires en onderdelenOnder het internationale label ‘New Looxs’ brengen wij een brede collectie tassen voor de fiets, die het beste van twee werelden combineren. Technisch perfect design, oog voor details en tegelijk modieus om te zien. Tassen waarin je je persoonlijke spullen eenvoudig op de fiets meeneemt en in stijl geniet van alle ritjes die je fiets te bieden heeft; functioneel, recreatief en naar het werk.
We reizen de wereld over voor de mooiste stoffen en werken alleen samen met partners die de tassen kunnen maken alsof we ze zelf hebben gemaakt. Want alleen dan zijn zij het predicaat “Burgers Lederwaren” waard.
Voor meer info: Newlooxs